– OVER MIJ –

Ik ben Manou Hendriks, 25 jaar en woonachtig in Tilburg. Sinds een paar jaar ben ik professioneel fotografe. Ik heb van mijn passie mijn droombedrijf kunnen maken.

Een fotoshoot zie ik als een investering, een investering in de herinnering van jezelf.  Jullie liefde, je gezin en/of zwangerschap. Herinneringen waar je altijd met een grote glimlach naar terug kan kijken. Dus twijfel niet om de kostbare momenten te laten vastleggen.

HAPPY TIMES COME AND GO,
BUT THE MEMORIES STAY

FOREVER

Met mijn frisse, pure en oprechte foto’s wil ik de mensen laten zien zoals ze zijn en zoals anderen ze herkennen. Geen ongemakkelijk gedoe maar een leuke, gezellige en vooral ongedwongen fotoshoot. Ik stel je gerust, ik heb geduld en leg kostbare momenten vast. Omdat ik naast de Fotografie parttime werk op een kinderopvang, heb ik een goede feeling met kinderen. Ik geniet van de spontaniteit!
Het liefste ben ik buiten aan het fotograferen, in het bos, in de duinen of aan het water. Het buitenlicht geeft een prachtige sfeer en daar gaat mijn hart sneller van kloppen!

JE LAAT HET KIND

“GEWOON LEKKER KIND ZIJN”

MANOU BRENGT MENSEN IN BEELD

“ZOALS ZE ZIJN”

– INSTALOVE –CONTACT

Borculolaan 46, Tilburg
+31 (0)6 242 368 80
info@ikbengewoonikfotografie.nl
Kvk: 66302331

Webdesign by Studio Marte Methorst | Copyright Ik ben gewoon ik fotografie 2017 ©